Turner Door är en av Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen. Vi strävar till att vara det bästa och mest pålitliga företaget i branschen. Läs mer om oss

Välj rätt industriport!

Välj rätt storlek på industriport!

Ska ni byta industriport? Då kommer ni att göra en ordentlig investering, som förmodligen kommer att stå sig i många år. Att då välja en industriport som inte passar verksamheten kan bli kostsamt. Då är det bäst att välja rätt ända från början, det är bäst både för plånboken och för verksamheten. Att montera rätt industriport är det mest ultimata, så att ni inte behöver lägga mer tanke på montering eller byte av industriport. Här kan det finnas en rad saker att tänka på när man väljer en industriport, såsom storlek, material, säkerhet, kostnader och driftskostnader. Du bör också överväga om du behöver en manuell eller automatisk port, samt vilken typ av öppningsmekanism som passar bäst för dina behov. Det kan också vara bra att titta på olika tillverkares garantier och serviceavtal för att säkerställa att du får en port av hög kvalitet med bästa tänkbara support och underhåll.

Satsning på industriportar

Just nu har vi en satsning på industriportar med användbara och olika funktioner på industriportar som viker sig, snabb rullfunktion, och även med lastbrygga.

Om er verksamhet får regelbundna leveranser med lastbil vill personalen kunna ta emot lasten oavsett väder och vind och på ett tryggt sätt arbeta under tak, vilket våra lastbryggor erbjuder. Men det unika med Turner Doors lastbryggor är att dessa kan anpassas efter utseende, funktion och förutsättning i era lokaler.

Det är viktigt att välja rätt storlek på industriporten för att säkerställa att den passar in öppningen och att den kan hantera de belastningar den kommer att utsättas för.

För att välja rätt storlek på porten, bör du ta hänsyn till följande faktorer:

Öppningens storlek: Mät bredden och höjden på öppningen där porten ska placeras och välj en port som passar in i öppningen. Belastningskapacitet: Tänk på vilka typer av belastningar porten kommer att utsättas för, såsom tunga fordon eller maskiner, och välj en port med lämplig belastningskapacitet. Platsförhållanden: Överväg om porten kommer att exponeras för väder eller om den kommer att placeras inomhus, och välj en port som passar för dessa förhållanden.

Vad kostar en industriport?

Priset på en industriport kan variera kraftigt beroende på olika faktorer, som storlek, material, typ av öppningsmekanism och tillverkare. Det kan också vara bra att tänka på driftskostnaderna för porten, som inkluderar sådana saker som energi och underhåll. Det kan vara lämpligt att jämföra priser från olika tillverkare och återförsäljare för att hitta en port som passar dina behov och din budget.

För offert ta kontakt här: turnerdoor.se/kontakta-oss/.