Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen! Läs mer om oss

Välja rätt garageport

Välja rätt garageport

Behöver ni nya garageport till ert garage? Det kan vara svårt att välja rätt slags garageportar, särskilt om man ställs inför ett stort utbud. Då kan det vara lättare att fråga oss om vilka garageportar som passar just era behov och vad ni önskar. Ta kontakt så hjälper vi er välja rätt garageportar! 

För att kunna välja rätt garageportar är det bäst att ställa några frågor om vad ni behöver och önskar.

 Vill ni ha tysta garageportar?

Turner 800 är det perfekta valet om ni har ett garage som ni ofta använder. Våra Turner 800 har en väl isolerad polyretanisolering med ett värde på U=1Wm2K. Den sparar på energiåtgången vid uppvärmning av garage, Turner 800 tillverkas i Tyskland och kommer med hela 10 års garanti.

Vilket utseende önskar ni på era garageportar?

Vi har ett stort urval på garageportar, alla med egen design. Hos oss kan du välja garageportar med mönster, med fönster och även de med enklare design på garageportarna, till exempel kan du välja garageportar med slät ytstruktur. Du kan välja garageportarna i vitt eller grått eller enligt våra RAL-färger. Vill du ha en skräddarsydd garageport så kan vi även leverera en sådan.

Vill ni få garageportar till en låg kostnad, eller får de kosta en del?

Turner 200-serien har ett brett horisontellt spår medan Turner 230 har ett spegelmönster. Alla våra garageportar är automatiska, men vid strömavbrott kan du alltid frilägga dem och då öppnas de manuellt från utsidan. De automatiska garageportarna kan du även manövrera med hjälp av mobilen genom att skaffa en tillhörande app för manövreringen, alternativt så kan du styra dem med hjälp av en fjärrkontroll.

Principen gällande pris på garageportarna är den att ju fler funktioner som du önskar så blir kostnaden därefter. Och tvärtom; ju enklare garageportar som du väljer desto lägre pris har de. På så sätt kan du påverka kostnaden för dina garageportar hos oss.

Önskar ni underhållsfria garageportar?

Våra Turner 800 är garageportar som har en garantitid på 10 år, vilket innebär att under de första 10 åren behöver ni inte alls oroa er över underhållet. Men underhåller ni dem så håller de för en ännu längre tid. Att underhålla garageportar är alltid det bästa sättet att få en perfekt funktion och stor användarvänlighet. Om ni inte själva vill underhålla garageportarna kommer våra duktiga hantverkare och underhåller dem åt er – allt till ett rimligt pris! Då vet ni att de fungerar exakt som de är tänkta och ni vet också att de är säkra. Vi tillhandahåller reservdelar till garageportarna. Det gör att ni aldrig behöver oroa er över underhåll och säkerhet.

Vill ni ha alla bekvämligheter som ingår i garageportar?

Vi har garageportar som verkligen erbjuder bekvämlighet och minimalt med ansträngning för alla våra kunder när det kommer till garageportar. Väljer ni Turner 800 så får ni alla bekvämligheter som ni bara kan önska. Turner 800-serien erbjuder tysta, släta garageportar eller med fönster. Alla våra garageportar kan ni få i 13 standardfärger och i nästan alla RAL-färger. Genom att välja färg som går igen i fasaden på ert hus, får ni snygga garageportar som matchar fasaden.

Dessutom har ni möjlighet att välja material på alla våra garageportar. Du kan  välja mellan träfibermönster, träådringar, släta garageportar, med träimitationer, i satin-liknande ytmaterial och med microline.