Takskjutportar

När ni behöver fina takskjutportar av hög kvalitet ska ni beställa dem från oss på Turner Door. Vi har ett brett sortiment av takskjutportar som passar in i alla slags industrier, lagerlokaler, jordbrukshallar och butiker. Våra takskjutportar kan vi skräddarsy enligt era behov så att ni kan välja hur breda eller höga de ska vara.

Takskjutportarna kan målas efter era önskemål och fås i en stilren design som passar perfekt till er fasad. Beställer ni våra takskjutportar så är vi med er under hela processen, från val av takskjutportar till montering, service och support. Att beställa våra takskjutportar är inte svårt, fyll i era uppgifter i formuläret här nedan, ring eller skicka mail till oss så tar vi kontakt med er så snart vi bara kan!

Beställ våra takskjutportar

När ni anlitar oss för montering, service, teknisk support och rådgivning gör vi allt för att takskjutportarna ska vara till er belåtenhet. Vi ger dessutom marknadens bästa priser på takskjutportar. Våra takskjutportar tillverkar vi själva och kan därför anpassa dem efter hur era behov och önskemål. Vi kan även erbjuda ett brett sortiment av takskjutportar, alla med automatisk öppning och stängning så att ni kan fokusera på er logistik och verksamhet.

Turner Novo 40 takskjutportar

Dessa takskjutportar är våra allra mest populära takskjutportar. Våra Turner Novo 40 takskjutportar har kvalitet in i minsta detalj.

Turner Novo 40 takskjutportar är:

 • Väl testade vad gäller säkerhet och prestanda.
 • Väl isolerade för att skydda er industrilokal, lagerlokal, jordbrukslokal och butik mot kyla och nederbörd.
 • Robusta och tåliga för vårt nordliga klimat.
 • Möjliga att välja i den kulör som ni föredrar. Hos oss kan ni välja mellan 10 olika kulörer så att era takskjutportar passar fint in i era lokaler.
 • Möjliga att välja med eller utan fönster och på den höjd som ni önskar.
 • Möjliga att välja med eller utan elektronik på era lås.
Alla takskjutportar tillverkas i enlighet med EU:s förordningar och regler. Därmed har de den höga standard som EU ställer på takskjutportar. Vi gör allt för att kunna erbjuda en mycket hög kvalitet på alla takskjutportar och erbjuda dem till marknadens bästa pris.

Nassau 9000F takskjutportar

Så många som 600 000 kunder över hela världe har valt Nassau 9000F takskjutportar. Dessa takskjutportar kombinerar flera viktiga funktioner och har en fin design som tål daglig användning med en elektrisk portöppning.

Anpassa era Nassau 9000F takskjutportar med:

 • Fönster på den höjd som ni önskar.
 • Lås, som är anpassade efter era behov.
 • God isolering som håller kylan borta. Isoleringen på våra takskjutportar har ett värde på U=1,02W/kvadratmeter, enligt EN 12 428 och 1U=1,34 W/kvadratmeter, enligt EN 12 428.
 • Hållbarhet och tålighet som är anpassade efter vårt hårda, nordiska klimat.
 • Den bredd som ni önskar. Välj allt från 1,5 meter till 10 meter breda takskjutportar.
 • Den höjd som ni önskar; allt mellan 1500 mm och 10 000 mm höga.
 • Både klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Den kulör som ni väljer. Ni kan välja mellan 10 olika standardkulörer eller i någon RAL-färg.

Turner Novoferm takskjutportar

Turner Novoferm takskjutportar är snabbrullportar som sparar på er energiförbrukning samtidigt som de skapar en bättre inomhusmiljö i era industrilokaler, butiker, lager och jordbruksfastigheter. Vi är medvetna om att alla företag behöver spara energi, både för klimatets och för den egna ekonomins skull.

Turner Novoferm takskjutportar är tillverkade just med detta i åtanke. Turner Novoferm är tillverkade för att passa både till lätt och tung industri, detaljhandel, biltillverkare, farmakologisk eller kemisk industri och inom livsmedelsbranschen. Den snabba hastigheten på öppning och stängning gör dem perfekta för intensiv trafik och kan bidra till en bättre logistik i er verksamhet.

 • Turner Novoferm takskjutportar passar för alla typer av industrier.
 • Vi kan anpassa dem efter era särskilda behov.
 • Vi har anpassat Turner Novoferm skjutportar för att spara energi samtidigt som de är väl isolerade.
 • De är tillverkade för att isolera värmen inne och hålla kyla bort utifrån.
 • Turner Novoferm takskjutportar har en isolering med ett värde på U=1,02 W/kvadratmeter K, enligt EN 12 428 och 1U=1,34 W/kvadratmeter, EN 12 428.
 • De öppnas och stängs med en hög hastighet just för att inte släppa ut värme eller släppa in kyla.
 • De tillverkas som automatiska takskjutportar, enligt EN 13241 och vi garanterar en säker funktion på alla våra takskjutportar.
 • Ni kan beställa takskjutportar med en bredd på 1500 mm till 10 000 mm och med en höjd mellan 1500 och 6175 mm.
Kontakta oss för mer information!

Industriportar designad till dig

Nassau Industriportar

Takskjutportar

till alla bruk

Snabbrullportar

Spara energi och skapa bättre inomhusmiljö

Vår utbud av industriportar

Turner Novo

Turner Novo 40 är en allroundport med hög prestanda till marknadens bästa pris. Novo-serien levereras i många olika utföranden och även med extra isolering för att möta era behov.

Broschyr

Nassau

Klassisk takskjutport med fokus på kvalitet och flexibilitet. Turner NASSAU 9000F kombinerar funktion och design och är byggd för att klara intensiv daglig användning. 

Broschyr

Snabbrullportar

Turner Novoferm snabbrullportar hjälper dig förbättra din logistik. Novoferm erbjuder användaranpassade lösningar för nästan alla behov.

Broschyr

Lastningsteknik

Lastbryggan utjämnar höjdskillnaden mellan fordon och lastplattform. Turners logistiklösningar inkluderar elektrohydrauliska lastkajer med svängbar spets och tryckspets, samt mekaniska lastkajer.

Broschyr

REFERENCER

Pelican Self Storage
Takskjut portar for storage

Denna Pelican Self Storage har attraktiva Turner 40 industriportar, målade i kundens önskade RAL-nyans. Luftcirkulationen säkerställs av ventilationsventilerna och säkerheten i lokalen säkerställs av låset på industriporten. Vi har tagit hand om hela processen från beställning till färdig installation och efterkontroll.

Flera Brandstationen
Räddningstjänst

Turner har levererat och installerat industriportar till Jokilaakso räddningstjänst. Räddningstjänster behöver pålitliga och effektiva portlösningar som fungerar tillförlitligt och effektivt vid nödsituationer och larm.

IDEAPARK SEINÄJOKI
KÖPCENTRUM

Vi levererade och monterade flera snygga snabbrullportar till Ideapark Seinäjoki. Du kan använda ytan på Turners snabbrullport genom att sätta din egen illustration på dörren. En snabbrullport med egen image är ett effektivt och lättanvänt alternativ för en hektisk och dynamisk arbetsmiljö och fungerar samtidigt också som en bra och kostnadseffektiv annonsyta för ditt företag.

Lokal till företag
Citytalli

Denna Citytall byggnad har snygga röda Turner 40 industriportar, både med och utan genomgångsdörrar i portarna, beroende på den enskilda lokalens syfte. Färgen och stilen på portarna matchar varumärket Citytall perfekt.

Suomen autohuolto
BILUNDERHÅLL

Turner 40 industriportar har installerats på denna finska bilserviceanläggning. Porten kombinerar hög prestanda och de olika användningsmöjligheter som kunden önskar. Turner 40 är en modern takskjutsport vars egenskaper inkluderar t.ex. hög värmeisolering och ljudabsorberande egenskaper.

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.