Turner Door är en av Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen. Vi strävar till att vara det bästa och mest pålitliga företaget i branschen. Läs mer om oss

Turner Door snabbrullportar levererts också med print.

Snabbrullportar

Spara energi och skapa bättre inomhusmiljö

Industribyggnader måste klara allt hårdare krav på att spara energi. Våra effektiva snabbrullportar har en stor positiv påverkan på energiförbrukningen och skapar samtidigt en bättre inomhusmiljö i dina lokaler.

Kontakta oss för offert

Turner snabbrullport. Kompromisslös kvalitet, tidlös design, driftsäkerhet och kompetent rådgivning, alltid från Turner. Från idéstadiet till färdig installation, Vi finns med hela vägen.

Rätt port på rätt plats

Vi erbjuder ett brett utbud snabbrullportar för alla marknadssektorer, specialanpassade för exempelvis industri, farmakologi, livsmedel och detaljhandel. Rätt port för rätt förhållanden är mycket viktigt. I vårt standardutbud finns snabbrullportar för de flesta behov. Har du några speciella krav skräddarsyr vi lösningar i samråd med dig.

Effektivt och ekonomiskt

Snabbrullportar har en stor positiv påverkan på energiförbrukningen. Då en port används intensivt är hastighet vid öppning/stängning samt öppningshöjden mer avgörande för att spara energi än isoleringen. Installation av en snabbrullport kan minska energiförbrukningen med upp till 30%. 

Snabbare trafikflöde

Att arbeta effektivt betyder att man arbetar ekonomiskt. Turner Novoferm snabbrullportar tillåter intensiv trafik och hjälper dig förbättra din logistik.

Bättre inomhusmiljö

Med snabbrullportar mellan avdelningar eller klimatzoner i dina lokaler minskar värmeförlusterna och risken för luftdrag. En jämnare inomhustemperatur skapar en bättre arbetsmiljö för personalen och förhindrar dessutom onödig sjukfrånvaro bland personalen.

Säkra och tåliga

Alla automatiska portar faller inom ramen för den europeiska normen EN 13241. Turner Novoferm utvecklar och tillverkar nya produkter i enlighet med den europeiska säkerhetsnormen EN 13241. Därmed är du garanterad säker funktion såväl i den dagliga användningen som vid montering och underhåll.

Våra snabbrullportar

 • Turner Door snabbrullportar levererts också med print.

  Novoferm Prime

  Den snabba, tysta lösningen mot luftdrag. SpeedRoller Prime är en bra lösning för medelstora öppningar på upp till 12,25 m2 och normal användning. Perfekt för daglig passage av människor och lätt gods. Portpanelen i ett stycke är extremt tyst och kan täckas med valfritt tryck.

 • Turner Door industriportlösningar inkluderar speedrollport, branddörrar och takskjutportar osv

  Snabbrullport Strong

  SpeedRoller Strong-E är en bra lösning för öppningar på upp till 9 m2 med måttligt vindtryck. Perfekt för daglig passage av människor och lätt gods. Förstärkningsprofilerna ger extra stabilitet. Användbar för snabba produktionsprocesser där produktionsstopp inte tolereras. Den innovativa porten har ett mycket brett användningsområde.

 • Industriportar från Turner Door. Snabbrullport.

  Snabbrullport Strong Outdoor

  SpeedRoller STRONG har designats för hög hastighet och intensiv användning. Idealisk för tät trafik av människor och varor, även i situationer med högt vindtryck. Lämplig för öppningar på upp till 25 m2. Förstärkningsprofilerna ger extra stabilitet.

 • Dynaco specialspeedrollers

  Den snabba, tysta lösningen mot luftdrag. SpeedRoller Prime är en bra lösning för medelstora öppningar på upp till 12,25 m2 och normal användning. Perfekt för daglig passage av människor och lätt gods. Portpanelen i ett stycke är extremt tyst och kan täckas med valfritt tryck.

Kontakta oss och begär en offert för snabbrullportar