Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen! Läs mer om oss

Turner Door industriportlösningar inkluderar speedrollport, branddörrar och takskjutportar.

Turner Door Ab

En samarbetspartner på lång sikt

Turner Door

Turner Door är en av Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen. Vi strävar till att vara det bästa och mest pålitliga företaget i branschen.

I vårt familjeägda företag arbetar över 100 personer över hela Skandinavien. Tack vare vår högeffektiva organisation och våra noga utvalda leverantörer kan våra kunder lita på att alltid få det bästa priset på marknaden. Vi lägger stora resurser på utbildning och kvalitetsarbete för att ständigt utveckla vår verksamhet.

Turner Door kärnvärden

kvalitet - flexibilitet - ärlighet - ansvar

Vi finns över hela landet

Vårt säljteam hjälper er gärna redan i planeringsstadiet, så att slutresultatet alltid blir det bästa möjliga. Våra montörer och serviceexperter finns lokalt över hela landet. Vi samarbetar endast med professionella och hårt arbetande företagare som står redo att hjälpa våra kunder såväl nu som i framtiden. Vi vill vara en livslång samarbetspartner och god leverantör till våra kunder.

Hållbarhet

Vi håller ett lager av prisvärda reservdelar och extrautrustning till alla våra portar, om du som vår kund vill komplettera eller behöver service längre fram.