Höstkampanj - fri leverans av portar från webbshop! Gäller till slutet av September. Köp nu!

Turner Door garageport takskjutport med automatisk portöppnare

OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ GARAGEPORTEN

Behöver du köpa ny garageport till ditt garage? En garageport gör det mycket bekvämt för dig att gå in och ut ur garaget. Bor du i ett äldre hus så är en garageport bland det finaste som du kan montera. I äldre hus är en garageport det som passar bäst till arkitekturen och bildar en väldigt fin fasad. En garageport är också det mest kostnadseffektiva alternativet och med våra redan låga priser, får du ett väldigt bra pris på din garageport.

Våra garagedöportar klarar gott och väl av det hårda klimat som vi upplever i Sverige. De klarar av minst 10 graders skillnad mellan värme och kyla. Det är sällan som vi har större gradskillnader mellan värme och kyla, vilket borgar för att garageporten håller i många år framöver.

Kontakta oss för offert

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garagedörr, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

TURNER 200 ECONOMIC GARAGEPORT

Turner 200 Economic garageport är vår standardmodell i Stockholm. Den är designad för att passa till radhus och villor med garage upp till 3 meter breda öppningar. Detta är ett tryggt val för dig som är villaägare i Stockholm eller äger radhus eller behöver garageportar till er bostadsrättsförening i Stockholm.

Turner 200 Economic garageport kommer med:

 • 5 års garanti på garageporten och dess delar.
 • Klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Välj mellan vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Automatiska portöppnare.
 • Är isolerade med 40 mm polyuretanskum.
 • Leverans på 3-4 veckor.
 • Är underhållsfria.

Från 6 950 kr

TURNER 800 PREMIUM GARAGEPORT

Dessa garageportar har en hög energieffektivitet, många tillval, är driftsäkra och användarvänliga med en hög kvalitet på material och funktion. Den långa garantitiden vittnar om den höga kvalitet som du kan förvänta dig när du beställer en Turner 800 Premium garageport. Den största garageporten som du kan välja hos oss är 5, 5 meter, har en extra bra ventilation, har fönster, eller dörr så att du kan smidigt gå ut och in i garaget. Du får LED belysning och fjärrkontroll så att du kan sitta kvar i bilen när du öppnar och stänger garaget.

Turner 820 premium garageport, brun
Turner 800 Premium garageport kommer med:
 • 10 års garanti på garageporten och alla dess delar.
 • Automatisk portöppnare.
 • Kläm- och fjäderbrottsskydd.
 • Isolering på 45 mm polyuretanskum.
 • Flera flexibla tillval.
 • Välj mellan flera olika färger.
 • Är underhållsfria.
 • Robust och inbrottssäker.
 • Den är isolerad med 45 mm polyuretanskum.
 • Har långt överhöjdskrav på 150 mm.

Från 9 490 kr

Vi monterar er garagedörr

Anlitar du Turner Door för er garagedörr, erbjuder vi även montering, service och teknisk support. När vi monterar er garagedörr till ert garage, ser vi till så att garagedörren monteras på rätt sätt, är säker och håller i många år. Våra garagedörrar kan du välja med en stående eller liggande panel, men önskar du ett annat material på din garagedörr så har vi också andra material som passar era garagedörrar till garaget. Med våra garagedörrar får du:

 • Bra pris på din garagedörr hos oss på Turner Door.
 • Flera års garanti på din garagedörr.
 • Välja färg på din garagedörr. Välj mellan vit, brun, svart eller grå garagedörr.
 • Automatiska öppnare på din garagedörr, dock utan handtag på garagedörren. Med handtag går det nämligen inte att installera automatisk portöppnare.
 • Leverans på 3-4 veckor.
 • Automatisk belysning när garagedörrarna öppnas, så att du slipper tända och slipper glömma belysningen på när du lämnar garaget.

Beställer du din garagedörr av oss kan du även beställa fönster till garagedörren och på den höjd som du själv väljer. Vi tillverkar våra egna garagedörrar och kan därför skräddarsy din garagedörr så att du både får det utseende och funktion som du önskar till dina garagedörrar.

Gör allt för att få nöjda kunder

Hos oss är våra kunder viktigast och vi vill att du blir nöjd med din garagedörr, därför erbjuder vi flexibla tillval såsom med eller utan fönster, med eller utan automatisk öppning och stängning och med eller utan handtag till dina garagedörrar. Alla våra kunder ska få just den slags service som de behöver till sina garagedörrar .

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garagedörr, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ GARAGEPORTEN

Turner 820 premium garageport, grå
Turner 800P premium garageport, svart
Turner 800 garageport, fingerskydd, satin svart (matt)
Turner Door garageport takskjutport med automatisk portöppnare. Garageport modell är Turner 800PE satin grå.
1 av 4

FAQs om garageportar

Inkludera en motor?

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door kan levereras med motor och nyckelringssändare. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Montering av garageport

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Vad borde jag veta om garageportmått?

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Vad är leveranstiden?

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.