Turner Door är en av Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen. Vi strävar till att vara det bästa och mest pålitliga företaget i branschen. Läs mer om oss

Måste vi beställa en garageport i standardstorlek?

Måste vi beställa en garageport i standardstorlek?

Man behöver inte beställa garageportarna i standardstorlek, däremot kan ni välja garageportar som är mellan 1750 mm - 3125 mm höga (som standardstorlek på höjden) och som är mellan 1600 mm - 5500 mm breda (som standardstorlek på bredden). Dessutom kan ni alltid välja en skräddarsydd garageport, till ett något högre pris. 

Viktigt välja rätt storlek på garageportarna

Dock blir det inte så bra om garageporten är större än våra generösa standardstorlekar. Om ni ändå behöver större garageportar så finns alltid möjligheten att beställa någon av våra industridörrar/takskjutportar. Vi erbjuder både garageportar i standardstorlekar, skräddarsydda garageportar och industrportar. På så kan vi tillmötesgå alla slags behov när det kommer till storleken på garageportarna.

Vi på Turner Door är stolta över att kunna erbjuda garageportar som verkligen kan möta alla våra kunders behov när det kommer till storleken. Med vårt breda utbud kan vi erbjuda ett stort urval gällande design, bekvämlighet och funktion.

Ta kontakt med oss! Vi hjälper er gärna att välja rätt storlek på garageportarna. Dessutom har vi hjälpsamma hantverkare som kan komma ut och montera dem åt er. Då kan vi också anpassa dem efter den öppning som ni önskar på ert garage. 

Vi kan komma ut på kostnadsfritt platsbesök

När vi kommer ut och monterar garageportar garanterar vi monteringen av dem. Vi ser till så att de fungerar på ett maximalt sätt och är så säkra det bara går. Om du skulle behöva byta ut en gammal garageport och beställa en ny av oss, kan vi komma ut på ett kostnadsfritt platsbesök. I så fall kan vi redan på planeringsstadiet hjälpa er att välja rätt storlek på garageporten. Och om ni önskar det kan vi ge goda råd om våra garageportar. Genom att få svar på alla era funderingar angående garageportarna, så kan det underlätta ert val. 

Har ni en bostadsrättsförening?

Om ni bor i en bostadsrättsförening och därför behöver flera garageportar, som dessutom ska bytas ut och monteras så erbjuder Turner Door montörer som kan komma ut och ordna allt det praktiska vid ett byte av garageportar. På så sätt slipper ni i er bostadsrättsförening att oroa er över det stora arbetet med att montera garageportarna rätt. Vi sköter om allt åt er. Beställer ni dem hos oss kan vi frakta alla nya garageportar och montera dem så att de fungerar på ett säkert sätt.

Ta kontakt med oss och ställ alla dina frågor! Vi besvarar gärna dem så snabbt vi bara kan.