Turner Door är en av Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen. Vi strävar till att vara det bästa och mest pålitliga företaget i branschen. Läs mer om oss

Varför välja Turner Door?

Turners anställd i hallen

 En av de viktigaste fördelarna med att välja Turner Door Ab är vårt omfattande lager, vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranstider. Med tusentals garageportar i vårt lager kan du förvänta dig att din beställning kommer inom bara 1-3 veckor!

Vi förstår att det kan vara frustrerande att vänta på viktiga hemuppgraderingar. Oavsett om du bygger ett nytt hem eller renoverar ditt befintliga garage, vill du inte vänta flera månader på att din nya dörr ska komma. På Turner Door Ab vet vi vikten av snabb service, och det är därför vi har investerat i att upprätthålla ett stort lager av högkvalitativa garageportar. Vårt lager är fyllt med tusentals garageportar i olika stilar, färger och storlekar.

Fördelarna med att välja Turner Door 

1. Snabb leverans

Tack vare vårt stora lager kan vi erbjuda en imponerande leveranstid på bara 1-3 veckor på standarddörrar. Det betyder att du kan njuta av bekvämligheten och säkerheten hos din nya garageport utan stora förseningar. Vår effektiva logistik och hårt arbetande team ser till att din beställning behandlas och skickas så snabbt som möjligt.

2. Brett urval

Vårt breda utbud av färger och storlekar gör att du kan hitta den perfekta matchningen för ditt hem. Dessutom erbjuder vi möjlighet till skräddarsydda portar. Du kan beställa en garageport i valfri RAL-nyans samt specialstorlekar. Våra specialbeställda dörrar går upp till 5 meter i bredd och 3 meter på höjd, specialbeställda från en av de ledande fabrikerna i Europa.

3. Kvalitet garageportar 

Hos Turner Door är kvalitet vår högsta prioritet. Du kan vara säker på att din nya garageport kommer att vara hållbar och pålitlig under de tuffa förhållandena i Norden.

4. Expertstöd

På Turner Door är vi stolta över vårt fantastiska och professionella dörrteam. Många av dem har varit i branschen i decennier. Vårt expertteam finns tillgängligt för att ge vägledning och stöd genom hela processen, från urval till installation. Vi är här för att se till att du får en smidig upplevelse.