Turner Door är en av Nordens största leverantörer av garageportar, industriportar och tillbehör, med över 30 år i branschen. Vi strävar till att vara det bästa och mest pålitliga företaget i branschen. Läs mer om oss

Långt ifrån tråkiga industriportar

Långt ifrån tråkiga industriportar

Vem har sagt att industriportar måste vara tråkiga? Det som gör dagens industriportar allt annat än tråkiga är möjligheten att variera dem och att du kan designa dem så att de passar er fasad när det kommer till material, färger och tillval. 

Det viktigaste med industriportar är ju att de främst ska ha de funktioner som är viktiga för den verksamhet som företagen har. Om det är för i en butik, lager, industri eller någon annan lokal, bör industriportarna:

  1. Fungera – det vill säga; inte krångla så att man måste lägga ner tid och energi på att underhålla dem hela tiden.
  2. Vara snabba – numera på grund av den energi som vi ska spara. Då går det inte att ha industriportar som är långsamma när de ska upp eller ner.
  3. Vara så praktiska att fordon och personal kan ha snabba in- och utgångar. För att de ska så vara krävs det att de fungerar automatiskt, så att personal och fordon eller vagnar snabbt kan ta sig in och ut.

Därmed har vi kommit fram till industriportar bör kunna fungera utan att krångla, hålla in i det längsta samt vara snabba och automatiska. Men hur blir det om man vill att industriportarna ska vara snygga också?

Välj färg och fönster som tillval

Våra Turner Novo 40 industriportar går att anpassa med fönster, få i olika färger och material. Vi vågar påstå att våra industriportar är riktigt spännande och inte det minsta tråkiga. Eftersom vi tillverkar Turner Novo 40 industriportar i egna fabriker kan vi därför skräddarsy dem efter era önskemål och tillverka dem med fönster och på olika höjd om man så vill. Även Nassau 9000F går att få i mellan 10 olika standardfärger, så det går säkert att hitta den färg som passar er fasad. Och Turner Novoferm har en väldigt stilren design, som gör rättvisa till er lokal, industri eller butik.

För oss på Turner Door, är vi noga med att industriportarna inte bara är praktiska utan även snygga, stilrena och ska vara snygga och passa era lokaler. Det är därför som vi har satsat på att tillverka industriportarna själva i egna fabriker. Så förutom att ni kan beställa dem och få i 10 olika standardfärger, finns det tillval att beställa. Några av dem är få fönster och som tillverkas med energiglas så att industriportarna får samma isoleringsförmåga som de utan fönster. En annan sak som gör just era industriportar unika är att de går att få i olika storlekar – både på höjden och bredden. Vi förstår att alla lokaler inte ser ut på samma sätt, att fastigheterna har olika utseende. Därför har vi fokuserat på att kunna anpassa dem efter de önskemål och behov som våra kunder har.