Både god isolering och snabbhet viktigt

Och just både isoleringen och snabbheten på industriportarna är i fokus i vår tillverkning. Dessa egenskaper väldigt viktiga för att kunna spara på uppvärmningskostnaderna. Att både få väl isolerade industriportar som är alltså viktigt för att kunna spara på uppvärmningskostnaderna. Eftersom vi har det kalla väder som vi har här i Norden är det viktigt att industriportarna inte är långsamma vid öppning och stängning. Och isoleringen är viktig för att inte släppa in kylan utifrån och släppa ut värmen inomhus. Dessutom är det ju av största vikt att få till en effektiv verksamhet. Ingen vill behöva stå och vänta på långsamma öppningar och stängningar. Helst vill man ju kunna få till en snabbhet i verksamheten så att allt ska fungera så snabbt och effektivt som möjligt.

Hållbarhet också viktigt

Att industriportarna håller i så många år som möjligt, är också allt viktigare, och är det enda som är miljövänligt i längden. Som alla vet är det viktigt när det kommer till miljön, att inte tära för mycket på jordens resurser. Och för att industriportarna ska vara så miljövänliga att de håller i många år, kräver att de tillverkas i hållbara material med en hög kvaliteten i allt från minsta skruv och gångjärn till industriportarnas yttermaterial och energisnåla fönster.

Och ska industriportarna hålla i så många år som möjligt, är det av största vikt att också underhålla dem regelbundet. Även om de kommer med en effektiv automatik, så är det viktigt att alla delar underhålls och servas. Om ni är osäkra på hur ni ska underhålla dem på bästa sätt, kan ni alltid anlita oss på Turner Door, då kommer vi ut till er verksamhet underhåller dem åt er. Ju m