Rulldörr

Behöver ni säkra, väl isolerade och snabba rulldörrar till er industri, lagerlokal, butik eller jordbrukshall? Turner Door har alla olika typer av rulldörrar som går att anpassa för olika bredd och höjd efter era behov. Alla rulldörrar är enligt EU:s höga standard på rulldörrar gällande säkerhet och kvalitet. Därmed är alla rulldörrar så säkra som det krävs för industrier, lagerlokaler, butiker och jordbrukshallar.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av rulldörrar. Alla våra rulldörrar kommer i en stilren design och i den kulör som ni önskar, med eller utan fönster och med lås som antingen är elektroniska eller manuella. Beställer ni rulldörrar från Turner Door lovar vi att vi är med er under hela processen; från val av rulldörrar till montering, teknisk service och support. 

Turner Novoferm rulldörr

Våra Turner Novoferm rulldörrar kan ni även få som snabbrullportar. Med dessa Turner Novoferm rulldörrar kan ni förbättra energiförbrukningen som skapar en bättre inomhusmiljö i era lokaler. De allra flesta industrier behöver ju spara energi, för klimatets och för att sänka uppvärmningskostnaderna. Turner Novoferm rulldörrar är tillverkade med just detta i åtanke. Därför är de tillverkade med snabba öppningar och stängningar som passar er verksamhet om ni har en intensiv trafik och behöver förbättra er logistik.

 • Turner Novoferm rulldörrar går att anpassas efter er industri och särskilda behov.

 • Turner Novoferm rulldörrar är isolerade med egenskaper som U=1,02 W/kvadratmeter K, enligt EN 12 428, 1U=1,34 W/kvadratmeter, EN 12 428.

 • Turner Novoferm rulldörrar sparar energi eftersom de är väl isolerade. De är isolerade för att behålla värmen inomhus.

 • Turner Novoferm rulldörrar öppnas och stängs med en hög hastighet för att inte släppa ut värmen eller släppa in kylan utifrån.

 • Turner Novoferm rulldörrar är automatiska rulldörrar, enligt EN 13241 och har en säker funktion.

 • Turner Novoferm rulldörrar kan du beställa med en höjd på mellan 1500 mm-10 000 mm och en höjd på mellan 1500 och 6175 mm.

Turner Novo 40 rulldörrar

Turner Novo 40 rulldörrar är våra mest populära rulldörrar och har viktiga egenskaper, såsom:

 • Alla våra Turner Novo 40 rulldörrar har en ordentlig isolering som skyddar era industri- och lagerlokaler, butiker eller er jordbrukshallar mot väder, vind samt oljud.

 • Alla våra Turner Novo 40 rulldörrar är väl isolerade mot kyla utifrån.

 • Välj våra Turner Novo 40 rulldörrar i 10 olika kulörer som passar er fasad.

 • Välj Turner Novo 40 rulldörrar med eller utan fönster på valfri höjd och lås som antingen är motoriserade eller manuella, med mera.

 • Alla våra Turner Novo 40 rulldörrar är ordentligt testade gällande säkerhet och prestanda.

Våra Turner Novo 40 rulldörrar håller en hög kvalitet – in i minsta detalj. Liksom alla våra rulldörrar tillverkas Turner Novo 40 rulldörrar enligt EU:s lagar och regler och enligt den höga standard som EU ställer på rulldörrar för industrier, lagerlokaler, jordbrukshallar och butiker. Samtidigt så arbetar vi ändå för att förbättra rulldörrar genom att utveckla våra produktionsmetoder. Vårt mål är att erbjuda en mycket hög kvalitet på alla våra Turner Novo 40 rulldörrar till marknadens bästa pris.

Nassau 9000F rulldörr

Nassau 9000F rulldörrar finns redan monterade hos 600 000 kunder i deras industrilokaler, lager och jordbrukshallar världen över. Dessa rulldörrar har flera funktioner och kommer i en fin design och i den färg som ni själva väljer. Det går även att beställa Nassau 9000F rulldörr som en takskjutport, med elektrisk öppning och stängning eller som gångdörrar. Vill ni hellre ha dem som gångdörrar kan vi montera dem med låga trösklar som blir lätta att rulla över för en livlig trafik och logistik. Våra Nassau 9000F rulldörrar har dessa egenskaper:

 • Med eller utan fönster.
 • Lås anpassade med eller utan elektronik.

 • God isolering enligt dessa värden; U=1,02W/kvadratmeter, enligt EN 12 428 och 1U=1,34 W/kvadratmeter, enligt EN 12 428.

 • Tål det nordiska klimat som vi har här i Sverige.

 • Bredd på mellan 1,5 meter till 10 meter.

 • Höjd mellan 1500 mm och 10 000 mm.

 • Klämskydd och fjäderbrottsskydd för lång hållbarhet.

 • Med de färger som ni väljer. Ni kan välja mellan 10 olika kulörer och RAL-färger.

Kontakta oss här!

INDUSTRIPORTAR FÖR ERA BEHOV

Bring your brand to life

Two line
slide titles.

And big, beautiful imagery

Finlands mest sålda garageportar - nu även i sverige

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

Endless
possibilities.

Bring your brand to life

Two line
slide titles.

And big, beautiful imagery

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.