Höstkampanj - fri leverans av portar från webbshop! Gäller till slutet av September. Köp nu!

Lyftdörrar

Välkommen till Turner Door som erbjuder lyftdörrar till marknadens bästa pris!

Våra lyftdörrar passar för olika typer av verksamheter i industrier, lagerlokaler, butiker och jordbrukshallar. Vi erbjuder ett stort sortiment av lyftdörrar avseende funktion, alla med en stilren design. Hos oss kan ni få lyftdörrar i valfri kulör, med eller utan fönster och på valfri höjd.

Vi kan skräddarsy alla lyftdörrar och anpassa dem till exempel efter den öppning som ni har i er industri, butik eller lokal. Vilka behov har ni i er industri, butik, lokal eller fastighet? Det är en viktig fråga för oss eftersom vi kan tillmötesgå och anpassa lyftdörrarna efter era behov och önskemål. Vi har ett brett sortiment av olika slags lyftdörrar. Alla företag och industrier har inte samma behov och om ni ett särskilt behov och önskemål när det kommer till utformningen av lyftdörrarna så kan vi tillmötesgå dem.

Fördelar välja våra lyftdörrar

Väljer ni våra lyftdörrar får ni allt från teknisk rådgivning till montering, support och service på era lyftdörrar. Vi kan garantera en hög säkerhet på alla lyftdörrar eftersom de är tillverkade i enlighet med EU:s standard på lyftdörrar. Därmed är våra lyftdörrar både säkra, skyddar mot inbrott och skyddar mot vårt nordiska väder. Hos oss kan ni välja säkra lyftdörrar, alla med en hög kvalitet ur ett brett sortiment. Här presenterar vi några lyftdörrar:

Nassau 9000F lyftdörrar

Denna lyftdörr har valts av över 600 000 kunder som har monterat dem i industri- och lagerlokaler och jordbrukshallar över hela världen. Denna slags lyftdörr kombinerar flera funktioner med en fin design och tål daglig användning. Nassau 9000F lyftdörr kan även beställas som en takskjutport, med elektrisk öppning och stängning och i den kulör som ni önskar. Men om ni hellre vill ha gångdörrar så är det möjligt att beställa dem som sådana med valfri funktion. Som gångdörrar kan vi montera dem med låga trösklar så att det är lätt att rulla in och ut vagnar med last på ett smidigt sätt.

Nassau 9000F lyftdörrar kan ni välja med:

 • Med eller utan fönster och lås som anpassas efter era behov.
 • En mycket god isolering som håller kylan borta från er industri- butiks- eller lagerlokal. De är isolerade enligt U=1,02W/kvadratmeter, enligt EN 12 428 och 1U=1,34 W/kvadratmeter, enligt EN 12 428.
 • Stor tålighet, anpassade efter det nordiska klimat som vi har här i Sverige.
 • Anpassning efter allt från 1,5 meter till 10 meter breda lyftdörrar.
 • Mellan 1500 mm och 10 000 mm höga lyftdörrar.
 • Klämskydd och fjäderbrottsskydd för en längre hållbarhet och tålighet.
 • Målade efter ert val. Vi har 10 olika standardkulörer och RAL-färger som ni kan välja mellan.

Turner Novoferm lyftdörrar

Turner Novoferm lyftdörrar kan ni även få som snabbrullportar. Att beställa våra snabbrullportar förbättrar definitivt er energiförbrukning vilket bidrar till en bättre inomhusmiljö i era industrilokaler. Vi vet att de allra flesta industrier behöver spara energi, för klimatets och den egna ekonomins skull. Turner Novoferm lyftdörrar är tillverkade med just detta i åtanke. Både Turner Novoferm lyftdörrar och snabbrullportar är tillverkade för en intensiv trafik som kan göra så att er logistik går ännu snabbare.
 • Vi kan anpassa lyftdörrar så att de passar er industri och efter era särskilda behov.
 • De är isolerade med egenskaper såsom U=1,02 W/kvadratmeter K, enligt EN 12 428 eller 1U=1,34 W/kvadratmeter, EN 12 428.
 • De sparar energi eftersom de är väl isolerade och är isolerade för att behålla värmen inomhus.
 • De öppnas och stängs med en hög hastighet för att inte släppa ut värmen eller släppa in kylan utifrån.
 • De är automatiska lyftdörrar, enligt EN 13241 och har därmed en säker funktion.
 • Dem kan du beställa med allt från 1500 mmm-10 000 mm breda lyftdörrar och mellan 1500 och 6175 mm breda lyftdörrar.

Turner Novo 40 lyftdörrar

Turner Novo 40 lyftdörrar är våra mest populära lyftdörrar och har viktiga egenskaper, såsom:

 • Ordentlig isolering som skyddar industrilokalen mot väder, vind och oljud.
 • Lång hållbarhet med hög kvalitet.
 • I den färg som ni önskar. Välj mellan 10 olika kulörer som passar er industrilokal.
 • Tillval till era lyftdörrar, såsom fönster på valfri höjd, lås som antingen är motoriserade eller manuella med mera.
 • Väl testade gällande säkerhet och prestanda.

Våra Turner Novo 40 lyftdörrar har en hög kvalitet in i minsta detalj. De tillverkas i enlighet med EU:s lagar och regler och med den höga standard som EU ställer på alla lyftdörrar och vi arbetar ständigt för att förbättra våra lyftdörrar och utvecklar produktionsmetoderna i vår tillverkning. Vi vill erbjuda en mycket hög kvalitet på alla våra lyftdörrar och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa pris.

Ta kontakt med oss och berätta vilka slags lyftdörrar ni behöver till er industri, lagerlokal, jordbrukshall eller butik!