Industridörr

Behöver ni industridörr, som håller hög kvalitet och som samtidigt är utformade med en snygg design till er industribyggnad, butik eller lagerlokal industridörrar?

Då har ni kommit helt rätt till oss på Turner Door. Vi erbjuder industridörrar som kan passa era behov och det utseende som ni önskar och kan anpassa industridörrar efter er lokal och de krav som ni ställer på industridörrar. Väljer ni Turner Doors industridörrar är vi med er under hela processen från urval och teknisk rådgivning, till montering, support och service. Våra industridörrar är både säkra och skyddar mot inbrott samtidigt som de fyller alla funktioner gällande skydd mot väder och vind och alltid med en stilren design. Hos oss kan ni välja industridörrar ur ett stort sortiment som även innehar rätt säkerhet efter EU:s standard på industridörrar.

Välj Turner Doors industridörr

När ni väljer någon av våra industridörrar till er lokal erbjuder vi marknadens bästa pris på industridörrar. Här är ett urval på vårt sortiment av industridörrar: Turner Novo 40 industridörrar Dessa industridörrar är våra mest populära industridörrar.

Våra Turner Novo 40 industridörrar har viktiga egenskaper, såsom:

 • De är ordentligt testade gällande säkerhet och prestanda.
 • Vi erbjuder våra industridörrar med ordentlig isolering för att skydda lokalen mot väder, vind och buller.
 • De är robusta och tål kyla.
 • Ni kan välja mellan 10 olika kulörer till er industridörr för att passa in i er lokal.
 • Ni kan välja mellan flexibla tillval, såsom fönster på valfri höjd, lås som antingen är motoriserade eller manuella med mera.
 • Våra Turner Novo 40 industridörrar har kvalitet in i minsta detalj.

Alla Turner Novo 40 industridörrar tillverkar vi själva och kan därför styra kvaliteten på dem. De tillverkas i enlighet med europeiska förordningar, regler och efter den höga standard som EU ställer på industridörrar. Samtidigt ser vi till att ständigt förbättra våra industridörrar genom att utveckla våra produktionsmetoder. Detta för att kunna erbjuda en mycket hög kvalitet på våra industridörrar, samtidigt som vi kan erbjuda dem till marknadens bästa pris.

Nassau 9000F industridörrar

Denna industridörr har valts av över 600 000 kunder som har monterat dem i industri- och lagerlokaler och jordbrukshallar världen runt. Denna slags industridörr kombinerar flera funktioner med en fin design och tål daglig användning. Denna industridörr kan även beställas som en takskjutport, med en elektrisk portöppning och i den kulör som ni önskar men om ni hellre önskar dem som gångdörrar så är det möjligt att beställa dem med valfri funktion. Och är det så att ni vill ha dem som gångdörrar kan vi montera dem med så pass låga trösklar så att det är lätt att rulla in och ut vagnar med last på ett smidigt sätt.

Våra Nassau 9000F industridörrar kommer med:

 • Flera flexibla val såsom fönster och lås som kan anpassas efter era behov.
 • De kommer med en mycket god isolering för att hålla kyla borta från lokalen. De isoleras i egenskap av U=1,02W/kvadratmeter, enligt EN 12 428 och ett värde på 1U=1,34 W/kvadratmeter, enligt EN 12 428.
 • De är tåliga och är anpassade efter vårt hårda och nordiska klimat.
 • De kan anpassas till 1,5 meter till 10 meter breda industridörrar.
 • Dessa industridörrar kan beställas mellan 1500 mm och 10 000 mm höjd.
 • De kommer med klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Ni kan välja mellan 10 olika standardkulörer eller i någon RAL-färg.

Turner Novoferm industridörrar

Beställer ni våra Turner Novoferm industridörrar så kan de även beställas som snabbrullportar som ännu mer sparar er energiförbrukning samtidigt som de skapar en bättre inomhusmiljö i era industrilokaler. Precis som i övriga samhället i dag, behöver även industrier spara energi, både för klimatets skull men även för den egna ekonomins skull. Dessa Turner Novoferm industridörrar är tillverkade med detta i åtanke. De är anpassade både för lätt och tung industri och passar även väl in i verksamhet som arbetar med detaljhandel, för biltillverkare, eller inom farmakologisk eller kemisk industri och inom livsmedelsbranschen.

Den snabba hastigheten på öppning och stängning gör dem perfekta för intensiv trafik och kan göra er logistik snabbare.

 • Dessa industridörrar passar inom alla slags industrier, men vi kan också anpassa dem ännu mer efter era särskilda behov.
 • De är särskilt anpassade för att spara energi och är väl isolerade, samtidigt som de är tillverkade för att inte släppa ut värme utan isolerar den inomhus.
 • De öppnas och stängs med en hög hastighet just för att varken släppa ut värmen eller släppa in kylan utifrån.
 • De tillverkas som automatiska industridörrar, enligt EN 13241, därför kan vi garantera en säker funktion.
 • Dessa industridörrar kan du beställa med en bredd på allt mellan 1500 mm och 10 000 mm och med en höjd på mellan 1500 och 6175 mm höga.
 • De är isolerade med egenskaper som U=1,02 W/kvadratmeter K, enligt EN 12 428 och 1U=1,34 W/kvadratmeter, EN 12 428.
Kontakta oss för mer information, och berätta vilka behov ni har gällande industridörrar till er industri, lagerlokal, jordbrukshall eller butik!

Industriportar designad till dig

Nassau Industriportar

Takskjutportar

till alla bruk

Snabbrullportar

Spara energi och skapa bättre inomhusmiljö

Vår utbud av industriportar

Turner Novo

Turner Novo 40 är en allroundport med hög prestanda till marknadens bästa pris. Novo-serien levereras i många olika utföranden och även med extra isolering för att möta era behov.

Broschyr

Nassau

Klassisk takskjutport med fokus på kvalitet och flexibilitet. Turner NASSAU 9000F kombinerar funktion och design och är byggd för att klara intensiv daglig användning. 

Broschyr

Snabbrullportar

Turner Novoferm snabbrullportar hjälper dig förbättra din logistik. Novoferm erbjuder användaranpassade lösningar för nästan alla behov.

Broschyr

Lastningsteknik

Lastbryggan utjämnar höjdskillnaden mellan fordon och lastplattform. Turners logistiklösningar inkluderar elektrohydrauliska lastkajer med svängbar spets och tryckspets, samt mekaniska lastkajer.

Broschyr

REFERENCER

Pelican Self Storage
Takskjut portar for storage

Denna Pelican Self Storage har attraktiva Turner 40 industriportar, målade i kundens önskade RAL-nyans. Luftcirkulationen säkerställs av ventilationsventilerna och säkerheten i lokalen säkerställs av låset på industriporten. Vi har tagit hand om hela processen från beställning till färdig installation och efterkontroll.

Flera Brandstationen
Räddningstjänst

Turner har levererat och installerat industriportar till Jokilaakso räddningstjänst. Räddningstjänster behöver pålitliga och effektiva portlösningar som fungerar tillförlitligt och effektivt vid nödsituationer och larm.

IDEAPARK SEINÄJOKI
KÖPCENTRUM

Vi levererade och monterade flera snygga snabbrullportar till Ideapark Seinäjoki. Du kan använda ytan på Turners snabbrullport genom att sätta din egen illustration på dörren. En snabbrullport med egen image är ett effektivt och lättanvänt alternativ för en hektisk och dynamisk arbetsmiljö och fungerar samtidigt också som en bra och kostnadseffektiv annonsyta för ditt företag.

Lokal till företag
Citytalli

Denna Citytall byggnad har snygga röda Turner 40 industriportar, både med och utan genomgångsdörrar i portarna, beroende på den enskilda lokalens syfte. Färgen och stilen på portarna matchar varumärket Citytall perfekt.

Suomen autohuolto
BILUNDERHÅLL

Turner 40 industriportar har installerats på denna finska bilserviceanläggning. Porten kombinerar hög prestanda och de olika användningsmöjligheter som kunden önskar. Turner 40 är en modern takskjutsport vars egenskaper inkluderar t.ex. hög värmeisolering och ljudabsorberande egenskaper.

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.