Höstkampanj - fri leverans av portar från webbshop! Gäller till slutet av September. Köp nu!

Garageport Dubbel

Ska du köpa en garageport dubbel? En garageport dubbel gör att det är mycket bekvämt att gå in och ut ur garaget. Dessutom får du en stor öppning som matchar ett större garage än vad en takskjutport klarar av. En garageport dubbel till garaget är i så fall den bästa lösningen. Bor du i ett äldre hus så är en garageport dubbel bland det finaste som kan passa ditt garage. I äldre hus är en garageport dubbel det som passar bäst till arkitekturen på alla äldre hus.

Garageport dubbel är också det mest kostnadseffektiva alternativet. Våra dubbla garageportar klarar gott och väl av det hårda klimat som vi upplever i Sverige. De klarar av minst 10 graders skillnad mellan värme och kyla. Det är sällan som vi har större gradskillnader mellan värme och kyla, vilket borgar för att de håller i många år framöver.

Anpassa din garageport dubbel

Anlitar du Turner Door för er garageport dubbel till ert garage, erbjuder vi montering, service och teknisk support. Det kan vara svårt att montera själv dubbla garageportar på egen hand. När vi monterar er garageport dubbel till ert garage, så ser vi till så att den monteras på rätt sätt och är säker och håller i många år. Våra dubbla garageportar kommer i stående eller liggande panel, men vi har även andra material som kanske passar era dubbla garageportar.

Hos oss kan du välja:

  • Flera års garanti på din garageport dubbel.
  • Klämskyddd och fjäderbrottsskydd.
  • Välj mellan vit, brun, svart eller grå garageport dubbel.
  • Automatiska portöppnare, dock utan handtag på din garageport dubbel. Med handtag går det nämligen inte att installera en automatisk portöppnare.
  • Leverans på 3-4 veckor.
  • Automatisk belysning när de dubbla garageportarna öppnas, så att du slipper tända och slipper glömma belysningen på när du lämnar garaget.
Beställer du din garageport dubbel till ditt garage kan du även beställa fönster till dem och på den höjd som du själv väljer. Vi tillverkar våra egna dubbla garageportar och kan därför skräddarsy dem så att du får det utseende och den funktion som du önskar till dina dubbla garageportar.

Vi vill ha nöjda kunder

Hos oss är våra kunder viktigast och att du blir nöjd med din garageport dubbel. Vi ser till så att du blir nöjd med din garageport dubbel och har därför flexibla tillval såsom med eller utan fönster, med eller utan automatisk öppning och stängning och med eller utan handtag till dina dubbla garageportar till ditt garage. Alla våra kunder ska få just den slags service som de behöver till sina dubbla garageportar till sina garage.

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garageport dubbel, så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!