Garagedörr bostadsrättsförening

Välkomna till Turner Door! Har ni en bostadsrättsförening som behöver nya garagedörrar? Var ni än har er bostadsrättsförening i Sverige så kan vi komma ut och hjälpa er bostadsrättsförening med montering och installation av garagedörrar.

Vi har ett brett nätverk med montörer och personal som kan montera era garagedörrar till er bostadsrättsförening. Anlitar ni oss för montering av era garagedörrar till er bostadsrättsförening bjuder vi på service, rådgivning och teknisk support.

Att som bostadsrättsförening – och för den styrelse som har ansvar för er bostadsrättsförening – så kan det bli ett gigantiskt arbete att byta ut alla garagedörrar på egen hand. Därför kan vi utföra allt det arbetet åt er så att ni bekvämt kan få nya garagedörrar till er bostadsrättsförening. Gör vi det, så ser vi till att de blir rätt monterade på rätt sätt och är säkra.

Garagedörrar till er bostadsrättsförening

Våra garagedörrar till er bostadsrättsförening kommer i stående eller liggande panel, men vi har även andra material som passar era garagedörr bostadsrättsförening.

Er bostadsrättsförening kan välja garagedörrar med:

  • Flera års garanti på garagedörrarna till er bostadsrättsförening.
  • Våra garagedörrar till er bostadsrättsförening kommer med klämskyddd och fjäderbrottsskydd.
  • Ni kan välja kulör på garagedörrarna till er bostadsrättsförening. Välj mellan vit, brun, svart eller grå garagedörr bostadsrättsförening.
  • Våra garagedörrar till er bostadsrättsförening kommer med automatiska portöppnare.
  • Vi har en leveranstid som är mellan 3-4 veckor.
  • Välj till automatisk belysning när garagedörren i er bostadsrättsförening öppnas, så att ni slipper tända och slipper glömma belysningen på när ni lämnar garaget.
Beställer ni garagedörr till er bostadsrättsförening av oss, kan ni även beställa fönster till dem och på den höjd på garagedörren som ni själva väljer. Vi tillverkar våra egna garagedörrar till er bostadsrättsförening och kan på så sätt skräddarsy era garagedörrar till er bostadsrättsförening så att ni får det utseende med den funktion som ni önskar till era garagedörrar i er bostadsrättsförening.

Våra kunder är viktigast

Turner Door anser att våra kunder är allra viktigast och för oss är det så viktigt att ni blir nöjda med era garagedörrar i er bostadsrättsförening.
  • Vi ser till så att ni blir nöjda med era garagedörr i bostadsrättsförening.
  • Vi erbjuder flexibla tillval till garagedörrarna till er bostadsrättsförening.
  • Alla våra kunder ska få just den slags service som de behöver till sina garagedörr bostadsrättsförening.
Ta kontakt med oss och berätta vad ni i er bostadsrättsförening behöver gällande garagedörrar så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er!

Skräddarsydda och standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått

Turner Premium 800-serie med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!

200-serie for ekonomiska garagen

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!

POPULÄRA GARAGEPORTAR MED SNABB LEVERANS

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

PORTÖPPNARE INGÅR SOM STANDARD

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Motor ingår

Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Frakt

Frakten beräknas i webbutikens priser. Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.