Garageport bostadsrättsförening

Behöver ni skaffa nya garageportar för er bostadsrättsförening? I så fall är ni välkomna till oss på Turner Door. Vi har just de slags garageportar för er bostadsrättsförening som ni behöver, eftersom vi anpassar dem efter det utseende och funktion på garageportarna till er bostadsrättsförening i enlighet med era önskemål.

Alla våra garageportar för er bostadsrättsförening finns med möjlighet att få i valfri kulör och material så att garageporten passar fastigheternas fasad. Det snyggaste är att välja samma material och färg som fasaden så att garageportarna till er bostadsrättsförening på ett snyggt sätt smälter in i fastigheten.

Våra garageportar för er bostadsrättsförening har en stilren design och håller en hög kvalitet ända in i minsta detalj. Därför kan vi garantera att de håller åtminstone mellan 5 och 10 år framöver och mer än så.

Garageportar till bostadsrättsförening

Om ni anlitar oss för era garageportar för er bostadsrättsförening, kan vi också montera alla garageportar åt er bostadsrättsförening. Att på egen hand montera garageportar för hela er bostadsrättsförening kräver sin montör, men vi kan göra det för er bostadsrättsförening.

När vi monterar dem åt er – så vet ni och vi – att de är rätt monterade och därmed inte går sönder eller kan skada någon. Vi erbjuder leverans av alla nya garageportar, demontering av gamla garageportar i er bostadsrättsförening, samt frakt till närmaste återvinning av garageportar, montering och slutbesiktning.

Det gör vi tillsammans med er bostadsrättsförenings styrelse så att era garageportarna till bostadsrättsföreningen blir till belåtenhet!

Turner 800 Premium garageport för er bostadsrättsförening

Dessa garageport för er bostadsrättsförening kommer med ännu fler tillval och längre garantitid. De har en hög energieffektivitet, är driftsäkra och användarvänliga med en hög kvalitet på material och funktion. Den långa garantitiden vittnar om den höga kvalitet som ni kan förvänta er när ni beställer en Turner 800 Premium garageport för er bostadsrättsförening. Det är ju inte så konstigt om ni förväntar er att garageportarna för er bostadsrättsförening ska klara av daglig öppning och stängning.

Våra Turner 800 Premium garageportar är tillverkade för att klara över 50 000 öppningar och stängningar. De största garageportarna som ni kan beställa, är 5, 5 meter breda. Alla våra garageportar för er bostadsrättsförening har extra bra ventilation och kan komma med eller utan fönster och dörrar. Väljer ni en dörr till garageportarna kan ni smidigt gå ut och in i garaget.

Med våra garageportar för er bostadsrättsförening, kan ni göra tillval, såsom LED belysning och fjärrkontroll för en snabb och bekväm öppning och stängning av garaget. När ni stänger garaget så låser garageporten sig själv automatiskt, så att ni slipper komma ihåg om ni låste garaget eller ej. På så sätt är våra garageportar för er bostadsrättsförening säkra, skyddade mot inbrott och trygga för alla i bostadsrättsföreningen.

Turner 800 Premium garageport för er bostadsrättsförening har:

 • 10 års garanti på garageporten och alla dess delar.
 • Automatiska portöppnare.
 • Kläm- och fjäderbrottsskydd.
 • Isolering på 45 mm polyuretanskum.
 • Flexibla tillval, som till exempel att välja mellan olika färger.
 • Är underhållsfria.
 • Robust och inbrottssäker.
 • Isolering med 45 mm polyuretanskum.
 • Ett långt överhöjdskrav på 150 mm.

Turner 200 Economic garageport för er bostadsrättsförening

Turner 200 Economic garageport är vår standardmodell för garageportar till bostadsrättsförening. De är designade för att passa till fastigheter med garage upp till 3 meter breda öppningar. Detta är vårt tryggaste val för er bostadsrättsförening. Våra garageportar för er bostadsrättsförening kommer med:
 • 5 års garanti på garageporten och dess delar.
 • Klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Välj mellan vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Automatiska portöppnare.
 • Är isolerade med 40 mm polyuretanskum.
 • Leverans på 3-4 veckor.
 • Är underhållsfria.
Ta mycket gärna kontakt med oss och ställ alla era frågor gällande garageport för er bostadsrättsförening!

Skräddarsydda och standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått

Turner Premium 800-serie med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!

200-serie for ekonomiska garagen

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!

POPULÄRA GARAGEPORTAR MED SNABB LEVERANS

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

PORTÖPPNARE INGÅR SOM STANDARD

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Motor ingår

Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Frakt

Frakten beräknas i webbutikens priser. Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.