TURNER NOVO TAKSKJUTPORT

Industriportar designad till dig

Nassau Industriportar

Takskjutportar

till alla bruk

Snabbrullportar

Spara energi och skapa bättre inomhusmiljö

Vår utbud av industriportar

Turner Novo

Turner Novo 40 är en allroundport med hög prestanda till marknadens bästa pris. Novo-serien levereras i många olika utföranden och även med extra isolering för att möta era behov.

Broschyr

Nassau

Klassisk takskjutport med fokus på kvalitet och flexibilitet. Turner NASSAU 9000F kombinerar funktion och design och är byggd för att klara intensiv daglig användning. 

Broschyr

Snabbrullportar

Turner Novoferm snabbrullportar hjälper dig förbättra din logistik. Novoferm erbjuder användaranpassade lösningar för nästan alla behov.

Broschyr

Lastningsteknik

Lastbryggan utjämnar höjdskillnaden mellan fordon och lastplattform. Turners logistiklösningar inkluderar elektrohydrauliska lastkajer med svängbar spets och tryckspets, samt mekaniska lastkajer.

Broschyr

REFERENCER

Pelican Self Storage
Takskjut portar for storage

Denna Pelican Self Storage har attraktiva Turner 40 industriportar, målade i kundens önskade RAL-nyans. Luftcirkulationen säkerställs av ventilationsventilerna och säkerheten i lokalen säkerställs av låset på industriporten. Vi har tagit hand om hela processen från beställning till färdig installation och efterkontroll.

Flera Brandstationen
Räddningstjänst

Turner har levererat och installerat industriportar till Jokilaakso räddningstjänst. Räddningstjänster behöver pålitliga och effektiva portlösningar som fungerar tillförlitligt och effektivt vid nödsituationer och larm.

IDEAPARK SEINÄJOKI
KÖPCENTRUM

Vi levererade och monterade flera snygga snabbrullportar till Ideapark Seinäjoki. Du kan använda ytan på Turners snabbrullport genom att sätta din egen illustration på dörren. En snabbrullport med egen image är ett effektivt och lättanvänt alternativ för en hektisk och dynamisk arbetsmiljö och fungerar samtidigt också som en bra och kostnadseffektiv annonsyta för ditt företag.

Lokal till företag
Citytalli

Denna Citytall byggnad har snygga röda Turner 40 industriportar, både med och utan genomgångsdörrar i portarna, beroende på den enskilda lokalens syfte. Färgen och stilen på portarna matchar varumärket Citytall perfekt.

Suomen autohuolto
BILUNDERHÅLL

Turner 40 industriportar har installerats på denna finska bilserviceanläggning. Porten kombinerar hög prestanda och de olika användningsmöjligheter som kunden önskar. Turner 40 är en modern takskjutsport vars egenskaper inkluderar t.ex. hög värmeisolering och ljudabsorberande egenskaper.

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.