Turner Nassau Industriport

Det är ingen tillfällighet att över 600 000 Nassau takskjutportar har monterats i industrianläggningar, lager och jordbrukshallar runtom i hela världen. Turner NASSAU 9000F kombinerar funktion och design och är byggd för att klara intensiv daglig användning.

Energieffektiva och light industriportar

Nassau Industriportar

Klassisk takskjutport med fokus på kvalitet

Nassau industriportar

DANSK KVALITET

NASSAU PORTAR

Nassau 9000

Det är inte en tillfällighet att över 600 000 NASSAU industriportar har monterats över hela världen. Den robusta porten ger skydd mot vind, regn och genom att kombinera skumplastfyllda sektioner med effektiva tätningar överallt. 

Broschyr

Nassau 8000

Den nya energibesparande takskjutporten NASSAU 8000 kombinerar unika produktegenskaper och fokus på energibesparing. Utrustad med exceptionella isoleringsegenskaper ger denna takskjutport marknadens bästa isoleringsvärde. Genom att välja en NASSAU 8000 takskjutport sparar du pengar på dina värmekostnader.

Broschyr

Nassau Energi

De specialkonstruerade 3-glas fönsterpartierna ger en unik isoleringsförmåga i en takskjutport med fönster och ger på så sätt möjlighet att skapa ett ljus och produktivt inomhusklimat, samtidigt som man drastiskt reducerar energikostnadern 

Broschyr

9000 Panorama

Med takskjutporten NASSAU 9000 Panorama kan man ge byggnaden ett unikt uttryck och på så sätt skapa uppmärksamhet och visa världen vad ni har att erbjuda. Dessutom ger glasporten ert företag ljus och aktivitet. Panoramaeffekten skapas av ljuset och kombinerat med starka, sprutad och eloxerade aluminiumprofiler med jämna sektionshöjder ger det en ren och imponerande design. Som glasfyllnaden kan man välja mellan karbonatplast eller reptålig standardakryl, som båda är lätta och robusta fyllnadstyper av högsta kvalitet. 

Broschyr

En flexibel industriport enligt era behov

Turner Nassau 9000F kan beställas med gångdörrar, olika typer av fönster, elektrisk portöppning och i den färg som önskas. Det går även att specialbeställa portar upp till tio meters bredd. Gångdörren kan levereras med låg tröskel så att man enkelt kan rulla saker genom den, samtidigt som det är en energieffektiv lösning. 

Tålig och långlivad

Turner Nassau 9000F industriportar är designade för intensivt professionellt bruk och ligger i topp i världen vad gäller material, tekniska egenskaper, användbarhet och design. 

Den robusta konstruktionen skyddar mot vind och regn med polyuretanisolerade sektioner och effektiv tätning runt varje sektion.

Stilren design som passar in

Den enkla och stilrena designen med strukturpräglad yta gör att Turner Nassau 9000F passar in i alla moderna verkstadsbyggnader. Porten levereras i någon av Turner Nassaus tio standardkulörer eller i valfri RAL-färg.

Låt oss hjälpa till

Oavsett var er port ska placeras vill vi alltid erbjuda er bästa möjliga lösning. Ta gärna kontakt med oss redan i planeringsfasen, så hjälper vi er att välja rätt port för era specifika behov.

Tekniska specifikationer: 

  • Bredd: 1 500 mm – 10 000 mm.
  • Höjd: 1 500 mm – 6 175 mm. 
  • Isoleringsegenskaper: U = 1,02 W/m2 K (enligt EN 12 428)1 U = 1,34 W/m2 K (enligt EN 12 428).

BROSCHYR

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.