Industriportar

Välkommen till Turner Door som erbjuder industriportar och takskjutportar som passar olika slags industrier och till marknadens bästa priser!

Våra industriportar passar allt från enklare lagerhallar till olika typer av butiker och industrier. Beställer ni våra industriportar får ni allt från teknisk rådgivning som kan underlätta ert val. Dessutom erbjuder vi oss att montera dem, ger er support och service.

Oavsett var i Sverige som ni behöver era nya industriportar så når vi er. Vi har ett stort nätverk av installatörer och personal som kan erbjuda support och service av industriportarna. Berätta gärna så tidigt som möjligt vilka behov ni har, så att vi kan erbjuda rätt slags industriport och anpassa vår service efter vad ni behöver.

Anpassa industriportar för era behov

Vi har ett brett sortiment av olika slags industriportar. Alla våra industriportar kan vi skräddarsy exakt efter de behov som ni har, eftersom vi vet att alla företag och industrier inte har samma behov. Har ni ett särskilt behov när det kommer till utforming av industriportarna så gör vi allt vi kan för att på bästa sätt tillmötesgå era önskemål. I tillverkningen av industriportarna så är alla enligt EU:s lagar och regler för säkra industriportar. Ni kan dessutom få dem i valfri kulör, med eller utan fönster och på den höjd som ni önskar.

Turner Novoferm industriportar/snabbrullportar

Beställer ni Turner Novoferm industriportar kan ni även få dem som snabbrullportar. Dessa snabbrullportar öppnas och stängs särskilt snabbt och sparar därför energi samtidigt som de erbjuder en bättre inomhusmiljö inne i industrilokalerna till exempel med tanke på er personal. De allra flesta industrier vill ju spara energi, både för klimatets skull och för den egna ekonomins skull. Dessa Turner Novoferm industriportar är anpassade både för lätt och tung industri och passar in i lokaler med detaljhandel, biltillverkning eller till farmakologisk eller kemisk industri och för livsmedelsbranschen. Den snabba hastigheten på öppning och stängning gör dem perfekta för intensiv trafik och kan därför förbättra er logistik.

De är:

 • Möjliga att få anpassade för just er industri.
 • Anpassade för en livlig trafik så de rullar snabbt vid öppning och stängning.
 • Skräddarsydda för att passa väl till olika sektioner som behöver en jämn inomhustemperatur och som minskar risken för luftdrag.
 • Är anpassade även för personalens skull, så att de slipper kyla och drag utifrån.
 • Säkra och tåliga, liksom våra andra industriportar. De är tillverkade enligt EU:s bestämmelser på industriportar med EN 13 241.
 • Dessa industriportar kan du beställa med en bredd på mellan 1500 mm och 10 000 mm.
 • Valbara mellan 1500 mm och 6 175 mm.
 • Isolerade med egenskaper med värde på U= 1,02 W/kvadratmeter K, enligt EN 13 241 eller har ett värde på 1U=1,34 W/kvadratmeter K, enligt enligt EN 13 241.

Nassau 9000F industriportar

Denna industriport har valts av över 600 000 kunder som har monterat dem i sina industri- och lagerlokaler och passar alldeles utmärkt i olika slags jordbrukshallar. Beställ och välj industriportar med olika funktioner med fin design, som tål daglig användning. Dessa industriportar kan ni få som takskjutport, med elektrisk portöppning samt i den kulör som ni önskar. Det går även att beställa dem som gångdörrar. Vill ni ha dem som smidiga gångdörrar kan vi montera dem med låga trösklar som är lätta att rulla över för att komma in och ut med vagnar som har tung last.

Våra Nassau 9000F industriportar kan ni beställa:

 • Med eller utan fönster.
 • Välj de slags lås som ni behöver för just er lokal.
 • Med en mycket god isolering för att hålla kyla borta från lokalen. De isoleras i egenskap på U=1,02W/kvadratmeter, enligt EN 12 428, 1U=1,34 W/kvadratmeter, enligt EN 12 428.
 • För att tåla vårt nordiska klimat.
 • Mellan 1,5 meter till 10 meter breda industriportar.
 • Mellan 1500 mm och 10 000 mm höga industriportar.
 • Med klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Med mellan 10 olika standardkulörer eller i RAL-färg.
 • Turner Novo 40 industriportar

  Dessa industriportar är våra mest populära industriportar. Våra Turner Novo 40 industriportar är:
  • Mycket säkra med en hög prestanda.
  • Ordentligt isolerade för att skydda er industrilokal mot väder, vind och buller.
  • Målade med den färg som ni önskar. Ni kan välja mellan 10 olika kulörer till er industriport för att passa in i er lokal.
  • Ni kan välja mellan flexibla tillval, såsom fönster på valfri höjd, lås som antingen är motoriserade eller manuella med mera.

  Våra Turner Novo 40 industriportar har kvalitet in i minsta detalj. Vi tillverkar dem själva och kan därför styra kvaliteten på dem och de tillverkas i enlighet med alla europeiska förordningar, regler och efter den höga standard som EU ställer på industriportar. Samtidigt ser vi till att ständigt förbättra våra industriportar genom att utveckla våra produktionsmetoder. Detta för att kunna erbjuda en mycket hög kvalitet på våra industriportar, samtidigt som vi kan erbjuda industriportarna till marknadens bästa pris.

  Kontakta oss för mer information, och berätta vilka behov ni har gällande industriportar till er industri, lagerlokal, jordbrukshall eller butik!

  Industriportar designad till dig

  Nassau Industriportar

  Takskjutportar

  till alla bruk

  Snabbrullportar

  Spara energi och skapa bättre inomhusmiljö

  Vår utbud av industriportar

  Turner Novo

  Turner Novo 40 är en allroundport med hög prestanda till marknadens bästa pris. Novo-serien levereras i många olika utföranden och även med extra isolering för att möta era behov.

  Broschyr

  Nassau

  Klassisk takskjutport med fokus på kvalitet och flexibilitet. Turner NASSAU 9000F kombinerar funktion och design och är byggd för att klara intensiv daglig användning. 

  Broschyr

  Snabbrullportar

  Turner Novoferm snabbrullportar hjälper dig förbättra din logistik. Novoferm erbjuder användaranpassade lösningar för nästan alla behov.

  Broschyr

  Lastningsteknik

  Lastbryggan utjämnar höjdskillnaden mellan fordon och lastplattform. Turners logistiklösningar inkluderar elektrohydrauliska lastkajer med svängbar spets och tryckspets, samt mekaniska lastkajer.

  Broschyr

  REFERENCER

  Pelican Self Storage
  Takskjut portar for storage

  Denna Pelican Self Storage har attraktiva Turner 40 industriportar, målade i kundens önskade RAL-nyans. Luftcirkulationen säkerställs av ventilationsventilerna och säkerheten i lokalen säkerställs av låset på industriporten. Vi har tagit hand om hela processen från beställning till färdig installation och efterkontroll.

  Flera Brandstationen
  Räddningstjänst

  Turner har levererat och installerat industriportar till Jokilaakso räddningstjänst. Räddningstjänster behöver pålitliga och effektiva portlösningar som fungerar tillförlitligt och effektivt vid nödsituationer och larm.

  IDEAPARK SEINÄJOKI
  KÖPCENTRUM

  Vi levererade och monterade flera snygga snabbrullportar till Ideapark Seinäjoki. Du kan använda ytan på Turners snabbrullport genom att sätta din egen illustration på dörren. En snabbrullport med egen image är ett effektivt och lättanvänt alternativ för en hektisk och dynamisk arbetsmiljö och fungerar samtidigt också som en bra och kostnadseffektiv annonsyta för ditt företag.

  Lokal till företag
  Citytalli

  Denna Citytall byggnad har snygga röda Turner 40 industriportar, både med och utan genomgångsdörrar i portarna, beroende på den enskilda lokalens syfte. Färgen och stilen på portarna matchar varumärket Citytall perfekt.

  Suomen autohuolto
  BILUNDERHÅLL

  Turner 40 industriportar har installerats på denna finska bilserviceanläggning. Porten kombinerar hög prestanda och de olika användningsmöjligheter som kunden önskar. Turner 40 är en modern takskjutsport vars egenskaper inkluderar t.ex. hög värmeisolering och ljudabsorberande egenskaper.

  Kontakta oss

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.