Turner Door garageport takskjutport med automatisk portöppnare. Garageport modell är Turner 810E svart. Turner Door garageport takskjutport med automatisk portöppnare. Garageport modell är Turner 810E svart.

Skräddarsydda och
standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått
Turner Door garageportar finns för alla hem. Uppgradera ditt hem med en energieffektiv och automatiserad snygg skjutdörr! Turner garageportar är säkra att använda för hela familjen.

Ekonomisk Turner 200
garageport

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!
Turner Door garageportar finns för alla hem. Uppgradera ditt hem med en energieffektiv och automatiserad snygg skjutdörr! Turner garageportar är säkra att använda för hela familjen. Vit.

Turner Premium 800
med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!
Turner garageport, vit, standard modell Turner 220 Turner garageport, vit, standard modell Turner 220

Bara det bästa för din familj

POPULÄRA GARAGEPORTAR MED SNABB LEVERANS

En säker och energieffektiv takskjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

PORTÖPPNARE

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door kan levereras med motor och nyckelringssändare.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door kan levereras med motor och nyckelringssändare. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Turner Door automatisk garageportöppnare levereras med två fjärrkontroll.

Motor

Alla garageportar från Turner Door kan levereras med motor och nyckelringssändare.

Turner Door automatisk garageportöppnare fjärrkontroll.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Turner Door montering.

Frakt

Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport Turner Door mattanpassning.

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Turner Door Garageport. Turner 800-serien och Turner 200-serien

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.