Garageportar Malmö

Behöver du en ny garageport och bor i Malmö? Eller är ni fastighetsägare, hyresvärd eller har en bostadsrättsförening i Malmö som behöver nya garageportar? I vilka fall som helst, så är ni välkomna till Turner Door!

Vi har säkra och energieffektiva garageportar i Malmö. Våra garageportar i Malmö kommer med en stilren design och alla våra garageportar i Malmö har automatiska portöppningar. Du får garageporten i Malmö med motor och nyckelringssändare så att du bekvämt kan öppna och stänga garageportarna i Malmö.

Förutom kostnadseffektiva priser på våra garageportar i Malmö, så erbjuder vi även montering, teknisk rådgivning, support och service. Så att om du vill det, kan vi vara med dig hela vägen från val av garageport i Malmö till färdigt montage och installation hemma hos dig.

Anpassa din garageport i Malmö

Alla våra garageportar i Malmö finns med möjligheten att få i färgerna vit, brun, svart eller grå garageport i Malmö. Det snyggaste är att matcha din garageport i Malmö med samma färg som fasaden som du har på din villa eller radhus, så att garageporten på ett snyggt sätt smälter in i fastigheten.

1. Turner 200 Economic garageport

Turner 200 Economic garageport är vår standardmodell i Malmö och vi anser att den ska du kunna anpassa efter det utseende som du har på ditt radhus eller villa. Turner 200 Economic garageport kan du få till garage med upp till 3 meter breda öppningar.

Turner 200 Economic garageport i Malmö har:

 • 5 års garanti på garageporten och dess delar.
 • Klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Välj mellan vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Automatiska portöppnare.
 • Är isolerade med 40 mm polyuretanskum.
 • Leverans på 3-4 veckor.
 • Är underhållsfria.

2. Turner 800 Premium garageport

Dessa garageportar är som bilarnas Rolls Royce. De har en hög energieffektivitet, många tillval, är driftsäkra och användarvänliga med en hög kvalitet på material och funktion. Den långa garantitiden vittnar om den höga kvalitet som du kan förvänta dig när du beställer en Turner 800 Premium garageport. Det är ju inte så konstigt om man förväntar sig att garageporten ska klara av daglig öppning och stängning. Våra Turner 800 Premium garageportar är tillverkade för att klara över 50 000 öppningar.

Den största garageporten som du kan välja hos oss är 5, 5 meter, har en extra bra ventilation. Du kan välja till fönster, eller dörr på din garageport i Malmö så att du på ett smidigt sätt kan gå ut och in i garaget. Dessutom kan du välja till LED belysning och fjärrkontroll så att du bekvämt kan sitta kvar i bilen när du öppnar och stänger garaget. När du stänger garaget så låser garageporten sig själv automatiskt, så du slipper tänka på om du stängde garaget eller ej.

Turner 800 Premium garageport i Malmö har:

 • 10 års garanti på garageporten och alla dess delar.
 • Automatisk portöppnare.
 • Kläm- och fjäderbrottsskydd.
 • Isolering på 45 mm polyuretanskum.
 • Flera flexibla tillval.
 • Välj antingen vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Är underhållsfria.
 • Robust och inbrottssäker.
 • Den är isolerad med 45 mm polyuretanskum.
 • Har ett överhöjdskrav på 150 mm.

För bostadsrättsföreningar i Malmö

Har ni en bostadsrättsförening i Malmö som behöver nya garageportar? Om ni anlitar oss, kan vi komma ut och montera alla garageportar för er bostadsrättsförening. Att på egen hand montera garageportar för hela er bostadsrättsförening med flera garage, kräver verkligen sin montör.

Men för att ni ska slippa det stora arbetet så kan vi frakta garageportarna åt er, montera dem – så att ni och vi vet – att de är rätt monterade och inte utgör någon risk för att de går sönder eller skadar någon. Men ni kan även göra det själva och då följer tydliga instruktioner med när ni köper garageportar för er bostadsrättsförening i Malmö.

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garageport i Malmö, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Skräddarsydda och standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått

Turner Premium 800-serie med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!

200-serie for ekonomiska garagen

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!

Finlands mest sålda garageportar - nu även i Sverige

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Motor ingår

Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Frakt

Frakten beräknas i webbutikens priser. Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.