Garageportar Göteborg

Välkommen till Turner Door som erbjuder förmånliga garageportar i Göteborg!

I vår näst största stad, på Västkusten, erbjuder vi säkra och energieffektiva garageportar i Göteborg. Vi anser inte att endast vissa garageportar i Göteborg ska ha automatiska portöppningar, därför har vi monterat alla garageportar med automatiska portöppningar för bekvämlighetens skull. Du får dem klara med motor och nyckelringssändare för en så bekväm öppning och stängning som det är möjligt.

Vi tillverkar själva våra garageportar i Göteborg och kan därför skräddarsy dina garageportar i Göteborg. Dessutom erbjuder vi montering, teknisk rådgivning, support och service, och är med er hela vägen; allt från val av garageport i Göteborg till att den är färdigt monterad hemma hos dig.

Anpassa din garageport i Göteborg

Alla våra garageportar i Göteborg finns med möjligheten att välja vilken kulör som du vill ha på din garageport. Vi har 4 olika färgval som du kan välja mellan till dina garageportar i Göteborg. Vi försöker verkligen matcha priset på den svenska marknaden för garageportar i Göteborg och erbjuder därför kostnadseffektiva priser, för att alla ska kunna få fina garageportar med lång hållbarhet till sina villor eller radhus i Göteborg. Vi har främst 2 olika alternativ på garageportarna i Göteborg. Dessa beskriver vi här:

1. Turner 200 Economic garageport

Turner 200 Economic garageport är vår standardmodell i Göteborg. Vi har designat den för att passa alla slags radhus och villor som har upp till 3 meter breda öppningar. Dessa Turner 200 Economic garageportar är ett tryggt val för dig som är villaägare i Göteborg eller äger ett radhus. Eller har ni en bostadsrättsförening i Göteborg, som behöver garageportar?

Vi hjälper till att montera garageportar i Göteborg och tar i sådana fall hand om hela processen från att byta garageportar i Göteborg för er bostadsrättsförening till att montera de nya garageportarna åt er. Hör av er till oss, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er och ge offert för era garageportar i Göteborg!

Turner 200 Economic garageport har följande egenskaper:

 • 5 års garanti på garageporten och dess delar.
 • Klämskyddd och gjäderbrottsskydd.
 • Välj mellan vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Automatiska portöppnare.
 • Är isolerade med 40 mm polyuretanskum.
 • Leverans på 3-4 veckor.
 • Är fullständigt underhållsfria

2. Turner 800 Premium garageport

Våra Turner 800 Premium garageport är likt bilarnas Rolls Royce, men med en hög energieffektivitet, har flera tillval som vi kan anpassa enligt era önskemål och behov. Vidare är våra Turner 800 Premium garageportar i Göteborg driftsäkra och användarvänliga med hög kvalitet på både material och funktion.

Eftersom Turner 800 Premium garageport i Göteborg har så pass hög kvalitet att vi kan ge er en 10 år lång garantitid på dem. Dessa garageportar är tillverkade för att klara över 50 000 öppningar och den största garageporten i Göteborg som du kan välja är 5, 5 meter.

Alla våra garageportar i Göteborg har extra bra ventilation. Du kan välja garageportarna i Göteborg med eller utan fönster, eller dörr. Om du väljer en dörr till garageporten, så du kan smidigt gå ut och in i garaget. Med våra garageportar i Göteborg kan du välja till en automatisk LED belysning och fjärrkontroll så att du kan sitta kvar i bilen när du öppnar och stänger garaget och när du stänger garageporten så låses garageporten automatiskt, så att du inte behöver bekymra dig om att låsa garaget.

Turner 800 Premium garageport har alltså:

 • 10 års garanti på garageporten samt på alla dess delar.
 • Automatisk portöppnare.
 • Kläm- och fjäderbrottsskydd. Isolering på 45 mm polyuretanskum.
 • Flera flexibla tillval. Välj mellan 4 olika färger såsom vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Är underhållsfria.
 • Robust och inbrottssäker.
 • Den är isolerad med 45 mm polyuretanskum.
 • Har långt överhöjdskrav på 150 mm.

För bostadsrättsföreningar i Göteborg

Har ni en bostadsrättsförening i Göteborg och behöver nya garageportar?

Vi erbjuder oss att montera alla garageportar åt er bostadsrättsförening i Göteborg!

Att på egen hand montera garageportar för hela er bostadsrättsförening kräver sin montör. Därför kan vi göra det åt er bostadsrättsförening. När vi monterar dem åt er – så vet ni och vi – att de är rätt monterade och därmed inte utgör någon risk för att de går sönder eller skadar någon. Vill ni inte det så följer tydliga instruktioner med när ni köper garageportarna.

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garageport i Göteborg, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Skräddarsydda och standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått

Turner Premium 800-serie med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!

200-serie for ekonomiska garagen

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!

POPULÄRA GARAGEPORTAR MED SNABB LEVERANS

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

PORTÖPPNARE INGÅR SOM STANDARD

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Motor ingår

Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Frakt

Frakten beräknas i webbutikens priser. Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.