Garageport

Var i landet som du än bor, så går det att få snygga och säkra garageportar från Turner Door. Vi har ett brett distributionsnät i Sverige och kan därför erbjuda en säker installation av garageport till er villa, radhus – eller har ni en bostadsrättsförening som behöver nya garageportar? Behöver du en ny garageport i som passar er villa eller radhus? Är ni fastighetsägare, hyresvärd eller har en bostadsrättsförening i Stockholm som behöver nya garageportar? I så fall är ni välkomna att ta kontakt med oss på Turner Door!

Beställ säker garageport

Hos Turner Door får du säkra och energieffektiva garageportar, alla med automatiska portöppningar. Dem levererar vi med motor och nyckelringssändare för en bekväm öppning och stängning av garageportarna i Stockholm. Förutom kostnadseffektiva priser på våra garageportar i Stockholm, erbjuder vi montering, teknisk rådgivning, support och service. Vi är med er hela vägen från val av garageport, rådgivning och teknisk support till färdig montering hemma hos dig!

Turner 800 Premium garageport

Dessa garageportar är som bilarnas Rolls Royce. De har en hög energieffektivitet, många tillval, är driftsäkra och användarvänliga med en hög kvalitet på material och funktion. Den långa garantitiden vittnar om den höga kvalitet som du kan förvänta dig när du beställer en Turner 800 Premium garageport. Det är ju inte så konstigt om man förväntar sig att garageporten ska klara av daglig öppning och stängning. Våra Turner 800 Premium garageportar är tillverkade för att klara över 50 000 öppningar. Den största garageporten som du kan välja hos oss är 5, 5 meter, har en extra bra ventilation, har fönster, eller dörr så att du kan smidigt gå ut och in i garaget. Du får LED belysning och fjärrkontroll så att du kan sitta kvar i bilen när du öppnar och stänger garaget. När du stänger garaget så låser garageporten sig själv automatiskt, så du slipper glömma om du stängde garaget eller ej.

Turner 800 Premium garageport kommer med:

 • 10 års garanti på garageporten och alla dess delar.
 • Automatisk portöppnare.
 • Kläm- och fjäderbrottsskydd.
 • Isolering på 45 mm polyuretanskum.
 • Flera flexibla tillval.
 • Välj mellan flera olika färger.
 • Är underhållsfria.
 • Robust och inbrottssäker.
 • Den är isolerad med 45 mm polyuretanskum.
 • Har långt överhöjdskrav på 150 mm.

Turner 200 Economic garageport

Turner 200 Economic garageport är vår standardmodell i Stockholm. Den är designad för att passa till radhus och villor med garage upp till 3 meter breda öppningar. Detta är ett tryggt val för dig som är villaägare i Stockholm eller äger radhus eller behöver garageportar till er bostadsrättsförening i Stockholm.

Dessa garageportar har:

 • 5 års garanti på garageporten och dess delar.
 • Klämskydd och fjäderbrottsskydd.
 • Välj mellan vit, brun, svart eller grå garageport.
 • Automatiska portöppnare.
 • Är isolerade med 40 mm polyuretanskum.
 • Leverans på 3-4 veckor.
 • Är underhållsfria.

För bostadsrättsföreningar i Stockholm

Har ni en bostadsrättsförening i Stockholm och behöver nya garageportar? Vi erbjuder oss att montera alla garageportar åt er bostadsrättsförening. Att på egen hand montera garageportar för hela er bostadsrättsförening kräver sin montör, vi kan göra det åt er bostadsrättsförening. När vi monterar dem åt er – så vet ni och vi – att de är rätt monterade och därmed inte utgör någon risk för att de går sönder eller skadar någon. Vill ni inte det så följer en tydlig instruktion med när du köper garageporten.

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garageportar, så kan vi i vår tur berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Skräddarsydda och standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått

Turner Premium 800-serie med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!

200-serie for ekonomiska garagen

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!

POPULÄRA GARAGEPORTAR MED SNABB LEVERANS

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

PORTÖPPNARE INGÅR SOM STANDARD

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Motor ingår

Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Frakt

Frakten beräknas i webbutikens priser. Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.