Garagedörrar

Behöver du köpa ny garagedörr till ditt garage? En garagedörr gör det mycket bekvämt för dig att gå in och ut ur garaget. Bor du i ett äldre hus så är en garagedörr bland det finaste som du kan montera. I äldre hus är en garagedörr det som passar bäst till arkitekturen och bildar en väldigt fin fasad. En garagedörr är också det mest kostnadseffektiva alternativet och med våra redan låga priser, får du ett väldigt bra pris på din garagedörr.

Våra garagedörrar klarar gott och väl av det hårda klimat som vi upplever i Sverige. De klarar av minst 10 graders skillnad mellan värme och kyla. Det är sällan som vi har större gradskillnader mellan värme och kyla, vilket borgar för att garagedörren håller i många år framöver.

Vi monterar er garagedörr

Anlitar du Turner Door för er garagedörr, erbjuder vi även montering, service och teknisk support. När vi monterar er garagedörr till ert garage, ser vi till så att garagedörren monteras på rätt sätt, är säker och håller i många år. Våra garagedörrar kan du välja med en stående eller liggande panel, men önskar du ett annat material på din garagedörr så har vi också andra material som passar era garagedörrar till garaget. Med våra garagedörrar får du:
  • Bra pris på din garagedörr hos oss på Turner Door.
  • Flera års garanti på din garagedörr.
  • Välja färg på din garagedörr. Välj mellan vit, brun, svart eller grå garagedörr.
  • Automatiska öppnare på din garagedörr, dock utan handtag på garagedörren. Med handtag går det nämligen inte att installera automatisk portöppnare.
  • Leverans på 3-4 veckor.
  • Automatisk belysning när garagedörrarna öppnas, så att du slipper tända och slipper glömma belysningen på när du lämnar garaget.
Beställer du din garagedörr av oss kan du även beställa fönster till garagedörren och på den höjd som du själv väljer. Vi tillverkar våra egna garagedörrar och kan därför skräddarsy din garagedörr så att du både får det utseende och funktion som du önskar till dina garagedörrar.

Gör allt för att få nöjda kunder

Hos oss är våra kunder viktigast och vi vill att du blir nöjd med din garagedörr, därför erbjuder vi flexibla tillval såsom med eller utan fönster, med eller utan automatisk öppning och stängning och med eller utan handtag till dina garagedörrar. Alla våra kunder ska få just den slags service som de behöver till sina garagedörrar .

Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver gällande garagedörr, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Skräddarsydda och standard storlekar

800-serie kan beställs precis till dina mått

Turner Premium 800-serie med många flexibla tillval

med marknadens bästa isolation!

200-serie for ekonomiska garagen

STANDARD MÅTT MED SNABB LEVERANS!

POPULÄRA GARAGEPORTAR MED SNABB LEVERANS

En säker och energieffektiv taksjutport är det bästa alternativet för de allra flesta garage i villa och flerfamiljshus. Hos oss hittar du rätt garageport till riktigt bra pris.

VÄLJ DEN GARAGEPORT SOM PASSAR DIG!

Turner takskjutportar finns i två modeller som skiljer sig åt i isolering, pris och möjlighet till tillval.

TURNER 200 ECONOMIC

Robust och tålig garageport, designad för att tåla vårt nordiska klimat. Med endast tre veckors leveranstid! Ett tryggt val för dig som vill ha hög kvalitet till bästa pris.

TURNER 800 PREMIUM

Extra isolerad garageport som finns i tre standardstorlekar men som du även kan skräddarsy enligt dina egna behov. Robust och tysktillverkad port med hela tio års garanti.

PORTÖPPNARE INGÅR SOM STANDARD

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

FAQs om garageportar

Vi tycker inte att automatisk portöppning ska vara ett tillval! Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard. Du kan däremot välja mellan flera olika färger, fronter och ytor så att porten passar perfekt till ditt hus.

Monteringsanvisning följer med, och installation av garageporten kan genomföras utan stora förkunskaper eller specialverktyg. Vi samarbetar med ett nätverk av kunniga installatörer runt om i hela Sverige och finns nära till hands om det uppstår problem. Kontakta oss om du inte vill installera din garageport på egen hand!

Portar säljs med öppningsmått, bredd x höjd. Själva portbladet blir 50 mm bredare för bästa isolering. Kolla på garageportmattanpassning och se till att takskjutporten får plats i ditt garage.

Leveranstiden för portar i standardstorlek som säljs i denna webbshop är 3 veckor, men för specialtillverkade garageportar är leveranstiden 6-10 veckor.

Motor ingår

Alla garageportar från Turner Door levereras med motor och nyckelringssändare som standard.

Fjärrkontrol

Nyckelringsändare ingår till garageport och motorn. Öppna din port inifrån din bil.

Frakt

Frakten beräknas i webbutikens priser. Vi levererar portar över hela Sverige!

Garageport måttanpassning

Kolla att dina garage har tillräckligt rum till den port som du väljer.

Garageport med standard öppnare

Kolla på din garage är redo för en garageport.